Njut av våra ljudböcker

Över hundra finlandssvenska ljudböcker och fler är på kommande! Köp dem i vår nätbutik eller på Elisa kirja, alternativt kan du lyssna på dem i valfri streamingtjänst (t.ex. BookBeat, Nextory eller Storytel).
Här hittar du bland annat:

  • klassiker som Henrik Tikkanens adressvit, Ulla-Lena Lundbergs sjöfartstrilogi och Finlandiavinnaren Is, Märta Tikkanens Århundradets kärlekssaga och Män kan inte våldtas, Kjell Westös Helsingforsromaner Drakarna över Helsingfors, Där vi en gång gått och Vådan av att vara Skrake.
  • böcker för barn och unga som Karin Erlandssons Legenden om ögonstenen, Malin Klingenbergs serie om Patrik och pensionärsmakten, Ellen Strömbergs Maggan året runt och Eva Frantz mysrysare för barn. Äldre barnboksklassiker; Nalleresan av Solveig von Schoultz och Latte Igelkott och Vattenstenen av Sebastian Lybeck.
  • lyrik av Edith Södergran, Tua Forsström, Martina Moliis-Mellberg och Lars Huldén
  • spänning av Eva Frantz, Karin Collins och Kaj Korkea-aho
  • fackböcker som Ukraina – gränslandet av Anna-Lena Lauren & Peter Lodenius, En morgontrött fågelskådares bekännelser av Lars Sund, Finlands historia av Henrik Meinander, Väder som förändrade världen och Mot stjärnorna av Marcus Rosenlund.