Lär känna personerna i Blå villan

Blå villan är en verklighetstrogen och skickligt skriven spänningsroman som håller greppet om läsaren. Den komplicerade härvans upplösning överraskar även den mest inbitna deckarfantasten.
Här presenterar vi personerna i Eva Frantz nya deckare

 

 

anna

Polisen Anna Glad
Anna Glad flyttade på grund av arbete och kärlek från Helsingfors till en småstad vid kusten. Sambons firma gick dock i konkurs och han verkar vara mer intresserad av datorspel än av att söka jobb eller satsa på förhållandet. Anna flyr sina problem och börjar efter en lång paus löpa igen, trots den sega början. Lyckligtvis finns den vänliga kollegan Rolf, som dock skakar på huvudet åt Annas dåliga matvanor.

 

becca

Bloggaren Becca Stenlund
Den populära livsstilsbloggaren Becca Stenlund vet vad hon vill och är inte rädd för att uttrycka sin åsikt. Hon blev förtjust i den gamla fallfärdiga villan, flyttade in som nygift och började renovera huset. Bloggen Blå villan handlar om Beccas liv i huset som så småningom förvandlas till hennes drömhem. Becca är noggrann med material och klär sin son Bruno endast i vackra, ekologiska kläder. Bilderna som publiceras i bloggen andas familjelycka och harmoni.

 

bruno

Bruno Stenlund
Beccas son Bruno går inte på daghem utan tillbringar dagarna hemma med sin mamma som försörjer sig på bloggen. Den ensamma pojken har sina egna lekar och rutter. Ibland följer Trollet med Brunos och grannflickans lekar, men han försvinner alltid innan de vuxna kommer. Bruno har inte en lika nära relation till sin pappa som till sin mamma.

 

peter

Peter Stenlund
Beccas man Peter känner sig ofta mer som en prydnad och en fotoassistent än som en äkta man. Bloggens läsare vet ännu inte att Peter har flyttat bort från idyllen till en egen liten lägenhet inne i stan. Becca vill upprätthålla bilden av ett perfekt äktenskap, medan Peter för tillfället främst är intresserad av att festa.

 

rolf

Polisen Rolf Månsson
Rolf Månsson har alltid tagit hand om sin kondition och äter hälsosamt, till skillnad från sin kollega Anna som går omkring och småäter hela tiden. Rolf var länge gift och har barn som redan är vuxna. Efter skilsmässan har Rolf hittat en betydligt yngre ny kärlek som är lika intresserad av segelbåtar som han. I polisarbetet är Rolf en tålmodig arbetsmyra.

 

 

Här kan du läsa Blå villans första 20 sidor helt gratis! Och här kan du köpa hela boken!