Returer och återbetalningar

Kunden har rätt att ångra och returnera sin beställning från webbshoppen inom fjorton (14) dagar efter mottagandet av beställningen i enlighet med finsk konsumentskyddslag.
Retur är gratis på de sätt som anges nedan. Om beställningen returneras på annat sätt än vad som anges i dessa anvisningar, står kunden för returfraktkostnaderna.
För ej avhämtade beställningar drar vi av 9,90 € från återbetalningen.


Villkoren för retur är:

  • Beställningen har annullerats genom ett skriftligt meddelande till webbshoppens kundtjänst på support@sets.fi och returnerats enligt försäljningsvillkoren inom 14 dagar efter mottagandet av produkten.
  • Produkten är oanvänd.
  • Produkten är i det skick som kunden mottog den i och alla delar som hör till produkten finns kvar.
  • Produkten är förpackad i originalförpackningen eller på ett motsvarande vis.
  • Den som returnerar beställningen är ansvarig för eventuell skada på produkterna under returtransporten om skadan beror på försummelse från den som returnerar.

Retur
Packa produkten noggrant i originalförpackningen eller i en motsvarande ren förpackning. Om du använder beställningens originalförpackning, kom ihåg att täcka över de ursprungliga fraktetiketterna.
Skapa en Helposti-kod för paketet på Postis webbplats eller i OmaPosti-appen. Skriv Helposti-koden på paketet och lämna paketet i Postis paketautomat eller på Postis serviceställe.
Retur kan också göras på Postis serviceställe med returkod: 602409. När du returnerar med returkod, kom ihåg att spara kvittot som bevis på returen.

Återbetalning
När du returnerar en produkt köpt från vår webbshop, återbetalas det belopp som betalats för produkten alltid till samma betalningsmetod som användes vid beställningen. Du får ett e-postmeddelande när din retur har mottagits.
Observera att det kan ta några arbetsdagar för returen att anlända till vårt lager och att leveranser kan ta längre tid vid rusningstider. Returer behandlas så snabbt som möjligt i den ordning de anländer.
När returen har behandlats, syns återbetalningen vanligtvis på ditt konto inom 2–5 bankdagar. Tiden för återbetalningen beror på vilken betalningsmetod du valt och din bank.
Om du valde faktura som betalningsmetod och returnerar hela beställningen, behöver du inte betala fakturan. Om du bara returnerar en del av produkterna, ska du betala för de behållna produkterna på den ursprungliga fakturan.
Som återbetalare står Klarna.

Klarna Bank AB (publ)
Sveavägen 46
111 34 Stockholm, Sverige
Organisationsnummer/FO-nummer: SE556737-0431
Postadress
Klarna Oy
Jakobsgatan 3D
00100 Helsingfors, Finland