Adjutantens hemlighet

24,00 

–46%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
24,00 €
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Recensioner

Han bygger väl upp spänningen gång på gång och lyckas också hålla kvar den. Han överraskar genom att inte alltid låta det väntade hända. Jag tycker om att Sebastian Nyberg låter personerna i boken sätta ord på sina känslor. En hel del svåra saker tas upp, som att mormodern blir sjuk och det faktum att föräldrar kanske inte alltid har råd att köpa saker till eller gå på restaurang med sina barn.

Janet Wallsten, Österbottens Tidning

Nybergs språk är enkelt och rappt, men texten kryddas också med levande beskrivningar av miljöer och ögonblick som ytterligare lyfter skildringen. […] Romanen fick i varje fall den här läsaren att drömma om sommar och värme medan äventyrets vändningar fick en att snabbt vilja vända blad och komma vidare i berättelsen.

Sofia Sjö, Åbo Underrättelser

.

  

Adjutantens hemlighet är en bladvändare med hjärtliga blinkningar till genren och prickar in sin målgrupp med precision. […] Att Sebastian Nyberg har klivit fram som en barnboksförfattare att räkna med är det ingen tvekan om.

Mia Österlund, Hufvudstadsbladet  
Författare
Sebastian Nyberg

Sebastian Nyberg är född 1971 i Sibbo och bor i Helsingfors. Han är diplomingenjör och kanske mest känd som serietecknare. Ett patologiskt intresse för fantasy, mysterier och science fiction i barndomen satte sina spår och ledde till att han nu för tiden skriver äventyrs- och fantasyromaner för barn, tonåringar och

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515257673

Utgivningsår

2022

Format

E-bok, Hårda pärmar, Ljudbok

Sidantal

252

Ljudfils längd

Åldersgrupp

9-12

Författare

Sebastian Nyberg

Uppläsare

Marco Lindholm