Finland hundranånting

1917–2017

10,00 

–62%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
10,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

… hans bok är mycket mer än en skämtsam berättelse om Finland. Han har gjort ett ambitiöst researcharbete. Boken är full av kunskap och nyttiga påminnelser om händelser och personer som formade dagens Finland…. Den humoristiska tonen gör boken lättläst och underhållande.  Layouten är värd en mässa för sig.

Petter Lobråten, Ålandstidningen 

Jag började genast att läsa den och skrattade så min fru vaknade ur sin middagsslummer och undrade vad jag hade för party.

Herman Lindqvist  

Sagt om den första upplagan:  Boken Finland hundranånting kan med fördel lämnas framme på soffbordet under julhelgen. Den är perfekt att slå upp i och bjuder garanterat på diskussionsunderlag och skratt. Backa har nämligen lyckats med konststycket att kombinera historiska fakta och humor. … Jag gillar speciellt mycket att han lagt tid på att får både språket och layouten att matcha sitt årtionde. Katja Nyman, Österbottens Tidning Hans bok är mycket mer än en skämtsam berättelse om Finland. Han har gjort ett ambitiöst researcharbete. Boken är full av kunskap och nyttiga påminnelser om händelser och personer som formade dagens Finland. Den humoristiska tonen gör boken lättläst och underhållande.  Layouten är värd en mässa för sig. Petter Lobråten, Ålandstidningen  Jag började genast att läsa den och skrattade så min fru vaknade ur sin middagsslummer och undrade vad jag hade för party. Herman Lindqvist   Humorprofilen Alfred Backas varumärke är politisk satir och samhällskommenterande humor. Han är en österbottnisk förvaltare av arvet efter Hasse & Tage. Med sin bok Finland hundranånting 1917 2017 en frisk fläkt under jubileumsåret erövrar han också den litterära scenen. Motivering då Alfred Backa tilldelades Österbottens svenska kulturfonds Svenska dagen-pris. Alfred Backas Finland hundranånting upplever jag vara den perfekta julklappsboken i år. Aktuell, rolig och passar allt från den jämnåriga kusinen till farföräldrarna. En bok jag själv önskar att jag fick i jul. kulturvis.ratata.

fi

Humorprofilen Alfred Backas varumärke är politisk satir och samhällskommenterande humor. Han är en österbottnisk förvaltare av arvet efter Hasse & Tage. Med sin bok Finland hundranånting 1917– 2017 – en frisk fläkt under jubileumsåret – erövrar han också den litterära scenen. Motivering då Alfred Backa tilldelades Österbottens svenska kulturfonds Svenska dagen-pris. Alfred Backas Finland hundranånting upplever jag vara den perfekta julklappsboken i år. Aktuell, rolig och passar allt från den jämnåriga kusinen till farföräldrarna. En bok jag själv önskar att jag fick i jul. kulturvis.ratata.

fi  

Boken Finland hundranånting kan med fördel lämnas framme på soffbordet under julhelgen. Den är perfekt att slå upp i och bjuder garanterat på diskussionsunderlag och skratt. Backa har nämligen lyckats med konststycket att kombinera historiska fakta och humor. … Jag gillar speciellt mycket att han lagt tid på att får både språket och layouten att matcha sitt årtionde.

Katja Nyman, Österbottens Tidning
Författare
Alfred Backa

Alfred Backa är född i Österby, Pensala och bosatt i Vasa. Han är känd som komiker och har gett ut flera böcker, medverkat i både poddar och radioprogram. 2019 turnerade Alfred med sin humorföreställning Alfred Backa framför Alfred Backa. 2022 turnerade han i Österbotten tillsammans med den svenska veterankomikern Magnus

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515245847

Utgivningsår

2018

Format

Häftad

Sidantal

238

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Alfred Backa