Min lilla häxa

20,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
20,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Jag är barnsligt förtjust i bilderböcker där boksidorna utnyttjas till fullo, alltså inte bara med text till det illustrerade, utan också med bilder som man inte upptäcker vid den första genomläsningen och som blir till egna små berättelser. […] Jag ryser. Så elegant och genomtänkt.

Yvonne Granqvist Schultz, Österbottens Tidning

.

  

Färg- och formvärlden är omisskännligt mandersk i boken. De uttrycksfulla illustrationerna breder frejdigt ut sig över uppslagen och humorn är påtaglig. Här finns inga försätts- och eftersättsblad, utan det är pang på färggrann action från början till slut. Texten består till stor del av snyggt rytmiserade huvudsatser och några korta dialoger. Berättelsen växlar sömlöst mellan fantasi och verklighet.

  Maria Kallio, Vasabladet
Författare
Sanna Mander

Sanna Mander (f. 1980) växte upp i en förort till Stockholm. Efter gymnasiet flyttade hon till Helsingfors för att studera grafisk design vid Konstindustriella högskolan. Manders färggranna illustrationer har under de senaste åren förekommit på hemtextiler, förpackningar, planscher, skivalbum och diverse publikationer, såväl i Finland som utomlands. Hon har illustrerat

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515254320

Utgivningsår

2021

Format

Hårda pärmar

Sidantal

35

Ljudfils längd

Åldersgrupp

3-6

Författare

Sanna Mander