Anna-Maja Henriksson

Makten och ärligheten

34,00 

–33%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
34,00 €
Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
Recensioner

Anna-Maja Henriksson. Makten och ärligheten är en biografi skriven med journalistisk skärpa och bjuder på pregnanta bilder från spelet bakom kulisserna. Annika Hällsten skriver ett ganska närgånget porträtt, respektfullt men inte insmickrande och tecknar med den långa erfarenhet som journalist hon har en bra allmän bakgrund till Anna-Maja Henrikssons personliga minnen.

Henrik Othman, Österbottens Tidning

Annika Hällsten har skrivit en underhållande, lättläst bok. Här frossas inte i avslöjanden, men inte heller i panegyrik (överdrivet lov- prisande). […] Annika Hällsten har vävt samman en välskriven berättelse i lämpligt korta kapitel. […] Det är samtidigt ett gott betyg för bokens författare. Det är en djupt sympatisk bok.

Torbjörn Kevin, Hufvudstadsbladet

Och det ska sägas direkt: Annika Hällsten, välkänd från Hufvudstadsbladets spalter, har gjort en gedigen och läsvärd biografi. Hällsten skriver flytande och logiskt. Boken är personlig, men ger också en överskådlig bild över en händelserik period i finländsk politik där Anna-Maja Henriksson haft en stor roll.

Thomas Sundström, Västra Nyland

.

  
Författare
Annika Hällsten

Annika Hällsten (f. 1956) är utbildad vid Svenska social- och kommunalhögskolans journalistlinje och vid Journalisthögskolan i Stockholm och har arbetat som journalist i mer än 40 år, merparten av tiden som nyhets- och kulturreporter vid Hufvudstadsbladet.

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515260208

Utgivningsår

2023

Format

E-bok, Hårda pärmar

Sidantal

257

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Annika Hällsten