En annan Bea Bladh

15,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
15,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

De sköra vänskapsbanden, de sociala mediernas roll i ungas vardag och tankarna kring den egna identiteten utvecklas trovärdigt samtidigt som spänningen i berättelsen håller intresset uppe.

Mira Strandberg, Västra Nyland

von Numers-Ekman är en oerhört skicklig berättare och hon skapar en mångbottnad och komplex värld. Gestaltningen är superb.

Maria Kallio, Vasabladet

Recensioner för pappersboken som utkom år 2017 De sköra vänskapsbanden, de sociala mediernas roll i ungas vardag och tankarna kring den egna identiteten utvecklas trovärdigt samtidigt som spänningen i berättelsen håller intresset uppe. Mira Strandberg, Västra Nyland von Numers-Ekman är en oerhört skicklig berättare och hon skapar en mångbottnad och komplex värld. Gestaltningen är superb.

Maria Kallio, Vasabladet
Författare
Katarina von Numers-Ekman

Katarina von Numers-Ekman är född 1973 i Helsingfors och bor i Kyrkslätt. Hon har studerat nordisk litteratur och har en bakgrund som modersmålslärare. Hon har också gått utbildningarna Litterärt skapande och Författarskolan. Numera arbetar hon på Svenska kulturfonden. Katarina debuterade 2010 med bilderboken Konrad och Kornelia, illustrerad av Christel Rönns.

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515253729

Utgivningsår

2022

Format

E-bok, Ljudbok

Sidantal

Ljudfils längd

06h 38m 00s

Åldersgrupp

Författare

Katarina von Numers-Ekman

Illustratör

Jenny Lucander

Uppläsare

Cecilia Paul