Sanna Tahvanainen

Sanna Tahvanainen

Jenny Lucander

Dröm om drakar

20,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
20,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Sanna Tahvanainens bok är skönt befriad från pekpinnar för de små läsarna. Däremot är det säkert många av dagens barn som känner igen sig i vixna som är upptagna med att stirra in i sin laptop. Jenny Lucanders charmiga illustrationer är fulla av detaljer att ta till sig.

Lisbeth Rosenback, Vasabladet

Boken har blivit en favorit, tack vare samspelet mellan bilderna och det vidöppna, följsamma språket, och läses kväll efter kväll hos oss. Ett gott och inspirerande betyg av både liten och stor läsare.

Sofie Stara, Österbottens Tidning

Dröm om drakar är en estetiskt eggande bilderbok. Med sin angelägna tematik, som behandlas på ett djupsinnigt och vackert sätt, riktar den sig till den breda krets av läsare som oberoende av vilken ålder de befinner sig i uppskattar en finstämd fläta av ord och bild.

Mia Österlund, Hufvudtadsbladet
Författare
Sanna Tahvanainen

Sanna Tahvanainen är född 1975. Hon växte upp på Kimitoön, men är numera bosatt i Helsingfors. Hon har studerat litteraturvetenskap vid Åbo Akademi och kvinnovetenskap samt dansk litteratur vid Århus Universitet. Efter debuten 1994 med diktsamlingen fostren har Tahvanainen skrivit både dikter, barnböcker och romaner. För diktsamlingen blunda!blunda! mottog hon

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515235633

Utgivningsår

2015

Format

Hårda pärmar

Sidantal

35

Ljudfils längd

Åldersgrupp

3-6

Författare

Sanna Tahvanainen

Illustratör

Jenny Lucander