Christel Sundqvist

Vonne och Marie

20,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
20,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Sundqvist har också skarp blick för drivkrafter och mekanismer på det psykologiska planet såväl som i det sociala spelet.

Bror Rönnholm, Åbo Underrättelser

Romanen är så sorgsen, gripande och berörande att jag läser den med tårarna i ögonen och en klump i halsen. Det är en trovärdig bok och en mycket stark läsupplevelse. Rekommenderas varmt.

Blogg, Bokpool

Sundqvist gestaltar sitt ärende med god skärpa. Är man en människa som alltid ser problemet och oroar sig maximalt kan man rodna av igenkännandets genans när Marie oavbrutet iakttar sina barn med bekymrad blick - ätstörning. för mycket skärmtid./---/ Berörande är också Sundqvists känslighet för vardagliga situationer med tonåringar, tjafset och irritationen som är som är normala komponenter i familjekärleken.

Pia Ingström, Hufvudstadsbladet

Vonne och Marie skildrar kvinnors kamp och en familj i kris. Christel Sundqvist har skrivit en roman som verkligen duger.

Patrik Back, Vasabladet

Man kan beskriva Vonne och Marie som en slags utvecklingsroman, en genomarbetad gestaltning av hur en kvinna "mitt i livet" är tvungen att hantera alldeles för mycket utan att bryta ihop.

Sofie Stara, Österbottens Tidning

.

  
Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515240200

Utgivningsår

2016

Format

E-bok

Sidantal

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Christel Sundqvist