Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren

5,00 

–82%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
5,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Josefin Sonck, lysande ståupp-komiker, är minst lika rolig som debuterande författare. Femina Soncks roman är ett genomarbetat stycke lyteskomisk samtidskritik. Jag ler inåtvänt sinistert i stort sett genom hela läsningen. Jag känner mig ondskefull och upplivad.

Aase Berg, Dagens Nyheter

Läsningen får mig att skratta högt, sätta skrattet i halsen och skratta igen. Framförallt är det Soncks språk som är så roligt. Hon skriver rättframt och sylvasst. Ironin och de cyniska iakttagelserna flödar. Texten är också full med oväntade men ändå pricksäkra formuleringar. Hennes metaforer är uppfinningsrika och överraskande utan att kännas långsökta.

Celia Svedhem, Ny Tid

Förtrogenheten med muntliga genrer märks också i språket som varken saknar fart eller färg. Sonck har öra för under- och övertoner och sinne för timing.

Freja Rudels, Hufvudstadsbladet
Författare
Josefin Sonck

Josefin Sonck (f. 1988) flyttade som 11-åring med sin familj från Vasa till Åland. Hennes intresse för berättande genom humor har funnits med sedan åren i sandlådan och växte sig ännu starkare under tiden som vilsen tonåring i ett nytt sammanhang. Efter studenten flyttade hon till Sverige och bor sedan

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515251404

Utgivningsår

2020

Format

E-bok, Häftad, Ljudbok

Sidantal

251

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Josefin Sonck