No Change!

Konsult Lefa kommer igen

5,00 

–83%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
5,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Magnus Londéns prosa flyter, satiren har sina poänger också som en nidbild av vår egen tids konsult-svammel, och ibland fnissar jag högt av igenkännande under läsningen.

Henrik Othman, Österbottens Tidning

Magnus Londens roman No Change. är framför allt en smart satir i kontorsmiljö. Tonen är lättsam men den intrigdrivna handlingen bjuder på rikligt med vändningar som lockar till vidare läsning. Men romanens stora behållning är den rätt kusliga framtidsbild som Londen målar upp. Teknologin har gått framåt med långa kliv medan trender kommer och går.

Lasse Garoff, Svenska Yle

Det är ofta roligt, påhittigt, träffsäkert – en kritisk fabel om förändringens och stagnationens paradoxala samspel i de mänskliga behovens värld, och om några som vill förtjäna pengar på att förvandla känslor och fantasier till objekt och därmed varor eller ett slags råvara.

Pia Ingström, Hufvudstadsbladet

I debutboken håller Londen flåset uppe från första till sista sidan, och bjuder på en hejvilt humoristisk story, späckad med fyndiga och fantasifulla inslag. Samtidigt får man se den glättiga ytan som ett utslag för det smarta, samhällssatiriska grepp som författaren genomgående odlar. Magnus Londen sprider ut många små smulor under berättelsens gång, men gör också ett gediget jobb i att plocka upp efter sig.

Petra Lind, Östnyland

Författare
Magnus Londen

Magnus Londen (f. 1968) är journalist och programledare för talkshowen Eftersnack på Yle Vega ända sedan 2005. Han driver också designföretagen Come to Finland och Come to Sweden. Londen undervisar också i reportageskrivande. Pris: Pris av SLS år 2000 och 2011. Nominerad till Fakta Finlandia 2003 för S:t Petersburg metropolen

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515252456

Utgivningsår

2021

Format

E-bok, Häftad, Ljudbok

Sidantal

340

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Magnus Londen

Uppläsare

Niklas Åkerfelt