Otack är världens lön

Fragment, incidenter och andra fantasier ur Ivarlassys liv Volym III: Mandom, senare delen

5,00 

–80%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
5,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Romanens fiktion bygger naturligtvis på den historiska personen Ivar Lassys fascinerande livsöde, men Wulff har aldrig hållit sig inom realismens trånga ramar, så hans version av den historiska romanen bygger på, som undertiteln lyder, "fragment, incidenter och andra fantasier ur Ivarlassys liv".

Tom Karlsson, Ny Tid

Vi håller oss helst innanför den egna bekvämlighetszonen; vi lyssnar på den musik vi alltid gillat, läser de böcker som bekräftar den syn på världen vi redan har etc. Ifall det detta i någon mån stämmer in också på mig, fungerade Otack är världens lön som en inspirerande ögonöppnare för ett livsöde som för mig var hittills obekant. Den verklighetsbakgrund som ligger till grund, öppnar perspektiv för vidare insikter i ett skrämmande historiskt skede.

Ralf Sandell, Yle  
Författare
Thomas Wulff

Thomas Wulff (f. 1953) debuterade med diktsamlingen Månsten 1973. På 1970-talet hörde han till det litterära avantgardet kring tidskriften Fågel Fenix. Wulff har gett ut böcker i olika genrer och har även skrivit dramatik. Otack är världens lön är tredje fristående delen av den fängslande och brett upplagda romantrilogin om

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515243324

Utgivningsår

2017

Format

Häftad

Sidantal

208

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Thomas Wulff