Sommardrömmen

5,00 

–82%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
5,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Grundvall tecknar sina karaktärer så övertygande att man upplever att man känner dem i verkligheten.

  Cecilia Udd, Syd-Österbotten

Jag hade svårt att slita mig från boken. Jag fick faktiskt en sådan lust att fara till Kaskö och ta in på ett b&b för att träffa dem alla som på ett eller annat sätt har hjälpt till med Annas projekt. Jag har varit i Kaskö en gång, över en sommarnatt, och feelisen jag hade då stämmer helt överens med den i Maria Grundvalls bok.

Peter Lüttge, Ny tid

Maria Grundvall skyr inte detaljerna när hon i romanen beskriver renoveringsarbetet. En slipmaskin i ett par nybörjarhänder bjuder in till dråpligheter, medan en fuktmätning kan vara en riktig nagelbitare.

Isabella Rothberg, Hufvudstadsbladet  

Det är roligt och mysigt att följa Anna genom renovering och relationsproblem, och småstaden, dess invånare och deras vardag levandegörs skickligt och träffande.Trots sina nästan 350 sidor är Sommardrömmen för kort: jag kommer på mig själv med att längta efter mera Grundvallsk feelgood.

  Christa Lundström, Hufvudstadsbladet

Maria Grundvall vann första pris i Schildts & Söderströms debutanttävling med romanen Sommardrömmen, en roande feelgoodroman med väl avvägd balans mellan det söta och det sarkastiska.

Marit Lindqvist, Svenska Yle

Jag gillar Grundvalls förmåga att kombinera det lättsamma med lite djupare betraktelser.

  Janet Wallström, Österbottens Tidning
Författare
Maria Grundvall

Maria Grundvall är född 1976 i Kaskö och numera bosatt i Helsingfors. Hon är utbildad litteraturvetare och arbetar som bibliotekarie när hon inte skriver. Grundvalls underhållande böcker uppehåller sig ofta kring vänskap, förhållanden och livsdrömmar som kanske inte riktigt blir som man tänkt sig. Stilen är smart och empatisk med

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515250391

Utgivningsår

2020

Format

E-bok, Häftad, Ljudbok

Sidantal

342

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Maria Grundvall

Uppläsare

Anna-Karin Siegfrids