Mikaela Strömberg

Sophie

20,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
20,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Det är en hisnande berättelse, och har i stora drag inträffat på riktigt. Det har en given dragningskraft, liksom det att författaren själv kan redovisa släktskap med huvudpersonen. Ann-Christine Snickars.

Åbo Underrättelser

Recensioner för pappersboken som utkom år 2015 Det har sagts förut, och det kan sägas igen: Mikaela Strömberg har ett skimrande språk som det är en glädje att läsa.  Anna Dönsberg, Bokmagasinet Det här är en berättelse som rycker med från första meningen. Petra Lind, Östnyland      Av historiens Sophie har Strömberg skapat en stark och mångsidig romanfigur. Sophies familj tillhör det välbärgade, tyskspråkiga borgerskapet i Petersburg. /---/ det är ett högst ovanligt kvinnoliv som skildras. Strömbergs Sophie är en vällyckad och underhållande roman. Arne Toftegaard Pedersen, Hufvudstadsbladet Det är en hisnande berättelse, och har i stora drag inträffat på riktigt. Det har en given dragningskraft, liksom det att författaren själv kan redovisa släktskap med huvudpersonen. Ann-Christine Snickars.

Åbo Underrättelser

Det har sagts förut, och det kan sägas igen: Mikaela Strömberg har ett skimrande språk som det är en glädje att läsa.  Anna Dönsberg, Bokmagasinet Det här är en berättelse som rycker med från första meningen.

Petra Lind, Östnyland

Av historiens Sophie har Strömberg skapat en stark och mångsidig romanfigur. Sophies familj tillhör det välbärgade, tyskspråkiga borgerskapet i Petersburg. /---/ det är ett högst ovanligt kvinnoliv som skildras. Strömbergs Sophie är en vällyckad och underhållande roman.

Arne Toftegaard Pedersen, Hufvudstadsbladet
Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515234926

Utgivningsår

2015

Format

E-bok, Ljudbok

Sidantal

242

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Mikaela Strömberg

Uppläsare

Nina Hukkinen