Bara man håller på så blir det hyfsat bra till slut

En bok om kampkonst och litteratur

20,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
20,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Men tro inte att det här är en testosteronstinn machobok. Tvärtom är den eftertänksam, full av trevliga stickspår, ibland rolig, mera slösaktigt språksam än mycket annat ¬Åsbacka skrivit.
Pia Ingström, Hufvudstadsbladet
 
Som läsare känner man att man kommer människan Robert Åsbacka nära, en människa som det är lätt att tycka om. För han är inte bara klok, han är rolig också. Faktum r att den subtila humorn är en av bokens främsta egenskaper.
… en synnerligen läsvärd mellanlandning i ett liv och ett författarskap …
Johanna Fagerström, Vasabladet
Det är en rolig bok att läsa och verkar ha varit en rolig bok att skriva.
… en mycket enkel bok. samtidigt också en mycket intressant bok. 
… en stramt hållen men samtidigt sympatisk läsupplevelse, skriven med nyfikenhet och humor av en ”no nonsense” –författare.
Sofie Stara, Vasabladet
 
 
Bara man håller på… ger upphov till en mängd intressanta frågor om klasstillhörighet och kultursnobberi, frågor som alltför sällan dryftas i kulturspalterna.  
Nina Othman, Ny Tid
Den stora behållningen för mig är Åsbackas analys av sin egen drivkraft, och hans tankar runt allt från skrivande till klass. Det är ett osminkat och sympatiskt självporträtt, och samtidigt en eloge till det vi älskar att göra.

Joanna Nylund, Kyrkpressen
 
Författare
Robert Åsbacka

Robert Åsbacka är född i Terjärv 1961 och numera bosatt i Eskilstuna, Sverige. Han debuterade 1988 med en diktsamling och har sedan dess gett ut ett femtontal böcker, mestadels romaner. Åsbacka har tilldelats ett flertal litterära priser, senast det Tollanderska priset för romanen Kistmakarna. Hans böcker finns översatta till finska,

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515232793

Utgivningsår

2013

Format

E-bok

Sidantal

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Robert Åsbacka