Jaktlaget

10,00 

–67%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
10,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Många kan skriva bra och prickfritt, men det behövs talang och öga för att hitta rätt fåra för berättelsen och att hitta betydelsedigra stickspår och parallellsituationer som förstärker känslan, riktningen, rytmen. Ulrika Hansson har den förmågan, ”Jaktlaget” är en oupphörligt spännande berättelse.

Ann-Christine Snickars, Åbo Underrättelser

Det som gör romanen så bra är hur konkret och nyanserat (ibland roligt) det krångliga och svåra ramas in, allt genom författarens sinne för situationers skiftningar. Jag uppskattar också hur hon skildrar vänskap, gemenskap och en känsla av att höra till en ort.

  Mio Lindman, Ny Tid

.

Jaktlaget är realistisk, psykologiskt träffsäker, bitvis också bistert rolig Pia Ingström, Hufvudstadsbladet

ÖT:s recensent Henrik Othman imponeras av Ulrika Hanssons romandebut. … ”Jaktlaget” är  en debut med mersmak. … Hansson skapar med sitt språk en stark känsla av närvaro.

  Henrik Othman, Österbottens Tidning
Författare
Ulrika Hansson

Ulrika Hansson är född 1977 i Terjärv. Hon är bosatt i Jakobstad och är litteraturvetare till utbildningen. Hon jobbar som redaktör på tidningen Kyrkpressen. I hennes romaner är bland annat glesbygd, byamentalitet och mänskliga relationer centrala teman. Hennes debutroman Jaktlaget nominerades till Runebergspriset.

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515251428

Utgivningsår

2020

Format

E-bok, Häftad, Ljudbok

Sidantal

315

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Ulrika Hansson

Uppläsare

Christian Sandström