Vad gör fjärilar när det regnar?

10,00 

–69%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
10,00 €
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Recensioner

… en personligt hållen, sorgesam och läsvärd romanhelhet om starkt uppblossande passion, farligt begär, egocentricitet och destruktiva beroendeförhållanden.

Tomi Ritmaa, Nya Åland

Vad gör fjärilar när det regnar. borrar Sanna Tahvanainen sig än djupare in i den tematik som är central i hennes texter, i smärtpunkterna i våra mellanmänskliga relationer – i samlivets skiraste och skönaste men också svartaste och sårigaste stunder.

Marit Lindqvist, Svenska Yle

Känslorna är magkittlande stora och förvecklingarna dramatiska. Källskär är ett sagolandskap i sig som esteten Tahvanainen förstår att förvalta till sista jordgubben. Generellt är miljöerna och ytorna proffsigt gestaltade.

Freja Rudels, Åbo Underrättelser

Med Lis och Jacks karaktärer lyckas författaren Sanna Tahvanainen gestalta hur attraktion och förälskelse kan triggas igång av oförlösta sidor i den egna personligheten. Gestalten Jack är urtypen för den manlige egotrippade konstnären.

Katarina Tavakol, BTJ
Författare
Sanna Tahvanainen

Sanna Tahvanainen är född 1975. Hon växte upp på Kimitoön, men är numera bosatt i Helsingfors. Hon har studerat litteraturvetenskap vid Åbo Akademi och kvinnovetenskap samt dansk litteratur vid Århus Universitet. Efter debuten 1994 med diktsamlingen fostren har Tahvanainen skrivit både dikter, barnböcker och romaner. För diktsamlingen blunda!blunda! mottog hon

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515256133

Utgivningsår

2022

Format

E-bok, Hårda pärmar, Ljudbok

Sidantal

380

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Sanna Tahvanainen

Uppläsare

Cecilia Paul