Mormor Mai

15,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
15,00 €
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Recensioner

Malin Klingenberg skriver realistiskt utan krusiduller. Hon besitter också en underfundig humor och skriver inte det man förväntar sig utan gör en helomvändning så man blir full i skratt… Malin Klingenberg behöver i alla fall inga extra krafter för att berätta en spännande historia, hon är redan barnens superberättare.

Yvonne Granqvist-Schultz, Österbottens Tidning

 

.

  

Kombinationen mellan de lättillgängliga texterna och de detaljrika bilderna gör att helheten, trots lättlästheten inte blir ointressant. Det här är en perfekt syskonbok där ett äldre syskon kan briljera med att kunna läsa för ett yngre syskon som följer med i bilderna.

Lotta Green, Svenska Yle
Författare
Malin Klingenberg

Malin Klingenberg är född 1979 och har bott på Houtskär, i Nykarleby, Rimouski, Paris, Åbo och Mariehamn. Numera bor hon i Jakobstad. Till utbildningen är hon textilformgivare, men jobbar som författare på heltid sedan 2013. Malin Klingenberg har skrivit närmare 30 böcker, flera av dem översatta till sammanlagt 15 språk.

Läs mer

Illustratör
Margareta Sandin

Margareta Sandin (f.1964) är verksam som illustratör, uppvuxen i Nykarleby och bosatt i Åbo. Hon har studerat bildkonst, bl a vid Svenska konstskolan i Nykarleby, och konst- och litteraturvetenskap vid Åbo Akademi. Hon har illustrerat barnböcker, t ex den lättlästa bokserien Börja läsa skriven av Malin Klingenberg, och ett flertal

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515254764

Utgivningsår

2021

Format

Hårda pärmar

Sidantal

26

Ljudfils längd

Åldersgrupp

6-9

Författare

Malin Klingenberg

Illustratör

Margareta Sandin