Rakels mirakel

5,00 

–72%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
5,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Med hjälp av ett färgstarkt och underhållande persongalleri som kryllar av excentriska pensionärer löser barnen komiskt skruvade brottsgåtor. /---/ Rakels mirakel är inget mer än ett måste för slukaråldern.

Mia Österlund, Hufvudstadsbladet

.

  

Boken känns tilltalande redan tack vare sina mångfacetterade karaktärer; barn matas med datoranimerade perfekt rundade figurer hela tiden medan "Rakel mirakels" personligheter tillåts vara rika både i text och bild. Det finns något charmigt med det icke-tillrättalagda.

Ann-Sofi Berger, Österbottningen
Författare
Malin Klingenberg

Malin Klingenberg är född 1979 och har bott på Houtskär, i Nykarleby, Rimouski, Paris, Åbo och Mariehamn. Numera bor hon i Jakobstad. Till utbildningen är hon textilformgivare, men jobbar som författare på heltid sedan 2013. Malin Klingenberg har skrivit närmare 30 böcker, flera av dem översatta till sammanlagt 15 språk.

Läs mer

Illustratör
Joanna Vikström Eklöv

Joanna Vikström Eklöv (f. 1982) är född och bosatt i Pedersöre. Till utbildningen är hon pedagogie magister, men har även en yrkesexamen i mediakultur med inriktning på bildkonst. Till övriga studier hör konsthistoria och ledarskap. Joanna jobbar som illustratör och läromedelsförfattare, men även som klasslärare. Teman hon behandlar är oftast

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515243409

Utgivningsår

2017

Format

E-bok, Hårda pärmar, Ljudbok

Sidantal

189

Ljudfils längd

Åldersgrupp

6-9

Författare

Malin Klingenberg

Illustratör

Joanna Vikström Eklöv