Lars Huldén

Lars Huldén

Inga stjärnor i natt, sir

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
24,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Det är ett enkelt språk, det är enkla bilder, en enkel agenda Huldén presenterar. För det är egentligen det enda som duger till när man ska diskutera eller förklara de allra största frågorna i livet. Ålderdomen, framtiden och kärleken.
Carina Karlsson, Nya Åland
 
Språket är, som man väntar sig hos denne mästare, lika uttrycksfullt och klart som någonsin. Michel Ekman, Hufvudstadsbladet
 
Det finns någonting av samma anda eller samma sätt att tänka som i Predikaren i Lars Huldéns nya, starka och gripande diktsamling.
Kaj Hedman, Vasabladet
 
Budskapet är tydligt i samlingen. När livet går mot sitt slut skalas vi av. Det viktiga återstår. Först då tenderar vi att få syn på det.
Camilla Lindberg, Västra Nyland
Huldén håller ett hårt, kärleksfullt grepp om livet här och nu.
SE, Löntagaren
 
  Huldéns dikt känner man igen på tonen. Kombinationen av stort vemod och humor gör hans iakttagelser drabbande. Han skriver om livet som det är, med sorg och glädje sammantvinnade, aldrig det ena utan det andra. Benita Mattsson-Eklund, Tidningen Åland  
Huldén kan konsten att vrida upp också ”klagandet” till fungerande allmängiltighet och humorn och ironin har ingenstans försvunnit … Det är verkligen inget fel på den mentala och lyriska spänsten.

Bror Rönnholm, Åbo Underrättelser  
Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515230379

Utgivningsår

2012

Format

Hårda pärmar

Sidantal

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Lars Huldén