Patrik och pensionärsmakten

18,00 

Lägsta pris under senaste 30 dagar:
18,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Det här är barnlitteratur som riktar sig direkt till läshungrig mellanålderspublik utan att flirta med vuxenetablissemanget och det lyckas den väl med. Maria Lassén-Seger, Hufvudstadsbladet   Handlingen är intressant och medryckande från början till slut och trode tilltala de vanligtvis ganska svårflörtade småpojkarna som just börjat läsa flytande. Görel Engström, Östra Nyland    Vi är nog lika förtjusta, sjuåringen och jag, när vi sätter oss med Patrik och Pensionärsmakten. Redan pärmen väcker intresse, och ännu bättre blir det när vi börjar läsa. Malin Klingenberg har skrivit och Joanna Vikström Eklöv har illustrerat, och resultatet är ett absurt, realistiskt och hejdlöst äventyr.

Anna-Maria Nordman, Vasabladet 
Författare
Malin Klingenberg

Malin Klingenberg är född 1979 och har bott på Houtskär, i Nykarleby, Rimouski, Paris, Åbo och Mariehamn. Numera bor hon i Jakobstad. Till utbildningen är hon textilformgivare, men jobbar som författare på heltid sedan 2013. Malin Klingenberg har skrivit närmare 30 böcker, flera av dem översatta till sammanlagt 15 språk.

Läs mer

Illustratör
Joanna Vikström Eklöv

Joanna Vikström Eklöv (f. 1982) är född och bosatt i Pedersöre. Till utbildningen är hon pedagogie magister, men har även en yrkesexamen i mediakultur med inriktning på bildkonst. Till övriga studier hör konsthistoria och ledarskap. Joanna jobbar som illustratör och läromedelsförfattare, men även som klasslärare. Teman hon behandlar är oftast

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515232540

Utgivningsår

2013

Format

E-bok, Hårda pärmar

Sidantal

114

Ljudfils längd

Åldersgrupp

6-9

Författare

Malin Klingenberg

Illustratör

Joanna Vikström Eklöv