Karin Erlandsson

Alla orden i mig

Idag finns inga ursäkter

11 januari
Jag har högt uppställda krav: 2 000 ord om dagen, inget internet och tre böcker på ett år. Det går, men det kräver ändå en viss fokusering som jag är lite spänd inför.
Jaha, då börjar vi då.

 
Karin Erlandsson skriver om att skriva. För hon måste skriva, varje dag, ständigt. På fyra år har hon gett ut sex böcker. I Alla orden i mig behandlar hon också samliv, privatekonomi, jämställdhet, stress och hur hon vill leva sitt liv.
Alla orden i mig är en ärlig och hudlös bok, där Karin Erlandsson går på djupet med sitt beroendeliknande förhållande till skrivandet.
 

Recensioner

Karin Erlandsson har en hel del intressanta saker att säga om författande. 

Hon skriver om sviktande självförtroende, om vikten av rutiner, om inkomster och bristen därpå, om förlagskontakter, om hur kroppen tar stryk av allt stillasittande, om läsarreaktioner och om bekräftelsebehov, för att nämna bara en del. 

Lite mindre än halva boken utgörs av korta essäer som bjuder handfasta tips och konkreta exempel ur hennes egen erfarenhet. Andra halvan är en skrivardagbok där man får följa hennes arbete över tid. 
Petter Lobråten, Ålandstidningen

 

det finns inga färdiga recept på att lyckas, inte heller utger sig boken för att vara en handledning, snarare är det en vittnesskildring, så här gjorde jag.
Att läsa Alla orden i mig är att lära sig om Karin Erlandsson som person. Inte bara den skrivande personen, för här finns också mycket annat. Det är resultatredovisning av ord blandat med korta anteckningar om döden. Det är naket, ärligt och rakt.
Elin Willows, YLE Internytt
 

I Karin Erlandssons nya bok möter vi en supervariant av författaren, med tusentals ord på dagsschemat, full koll på frysen och en kaka i ugnen. Provocerande, men på ett bra sätt.
Rimligt är nog att tänka sig att det skrivande jag vi möter här är en författarpersona, en supervariant av författaren, iscensatt för att vi ska häpna, irriteras och förföras lite. Det gör jag gärna.
Pia Ingström, Hufvudstadsbladet
 

Alla orden i mig
E-bok Mjuka pärmar

5.00 € 26.00 €

Köp