Nattmusik för dagsländor

5,00 

–77%
Lägsta pris under senaste 30 dagar:
5,00 €
Artikelnr: N/A Kategori:
Recensioner

Det som Byggmästar framför allt skildrar är vad som sker med en när förälskelsen inte är besvarad eller man blir avvisad. Den där tröstlösheten och desperationen på gränsen till sammanbrott. Och det är smärtsamt njutbar läsning.

Marit Lindqvist, Svenska Yle  

Boken är ett slags passionens panorama som genom texterna glider från en punkt till en annan, som när man tar ett panoramafoto på en modern kamera.

Kaj Hedman, Vasabladet

I Nattmusik för dagsländor finner jag en utomordentlig diktsamling för alla med krossat hjärta. Byggmästar lyckas balansera klichéerna (det stulna hjärtat, stjärnhimlarna) mot sin egen röst som gör att det aldrig känns slitet eller gjort. Hjärtesorg är en evig diktarkälla för den som kan konsten att hantera det – och det kan hon.

Elin Pirttimaa Rosén, Ny tid  

Nattmusik för dagsländor är alldeles bedårande och underbar. Den är som att ha en lång och djup konversation om kärleken, livet och konsten med en god vän. Jenny Wiik, kiiltomato.

net
Författare
Eva-Stina Byggmästar

Eva-Stina Byggmästar, född 1967, i Jakobstad, debuterade 1986. Hon torde vara en av Nordens mest säregna och begåvade poeter. Hon är i ständig utveckling och hennes senaste böcker stärker bilden av en diktare som går sin alldeles egen väg utan att kasta sidoblickar på flyktiga trender och tidsfenomen. Den poesi

Läs mer

Ytterligare information

Ytterligare information

ISBN

9789515249210

Utgivningsår

2019

Format

Hårda pärmar

Sidantal

92

Ljudfils längd

Åldersgrupp

Författare

Eva-Stina Byggmästar